Verwarm je oven voor op 190 graden.
Verhit de olie in een pan en bak hierin de fijngesneden ui en rul het gehakt.
Voeg de kleine blokjes paprika's toe, de plakjes champignons en de bosui in ringetjes en roerbak dit voor 5 minuutjes.
Laat de mais uitlekken en schep deze door het gehakt en de groenten.
Doe de tacokruiden erbij en voeg de tomatensaus toe.
Roer alles goed door elkaar en laat het een paar minuutjes pruttelen.
Voeg eventueel de jalapeno peper toe in kleine stukjes voor een pittige smaak en eventueel een beetje zout als de saus te flauw is.
Vet de ovenschaal in met een beetje olie of boter.
Snijd een wrap doormidden en leg deze op de bodem van een ovenschaal met de rechte kanten tegen de rand.
Snijd nog een wrap in tweeën en bedek hiermee de rest van de bodem.
Nu ga je laagjes maken. Schep een deel van de saus op de wraps en bedek deze laag weer op dezelfde manier met nieuwe wraps. Herhaal dit en eindig met een laagje saus.
Bestrooi de lasagne met geraspte kaas en bak het gerecht ongeveer 30 minuten in de oven.
Haal de Mexicaanse lasagne uit de oven en bestrooi deze met wat bosui.
Nu heb je een heerlijk gerecht met een Mexicaans tintje. Eet smakelijk!
Bekijk ook eens ons recept voor Italiaanse wraps.