Ingrediënten voor 8 kleine wraps (2 personen ongeveer)

Bereiding

  1. Snijd alle groenten. Snipper de ui, snijdt de courgette in stukjes en en pers of snij de knoflook fijn. Snij paar blaadjes basilicum fijn.
  2. Bak de ui en de knoflook kort aan in de pan. Voeg vervolgens het gehakt toe en kruid het met wat zout en peper. Als het gehakt wat aangebakken is voeg je de courgette toe.
  3. Giet de tomaatblokjes af en voeg ze daarna bij de pan. Kruid het mengsel met basilicum, Italiaanse kruiden en oregano. Laat het 5-10 minuutjes zacht pruttelen.
  4. Verwarm de wraps op zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Schep wat van de mix met gehakt op je wrap, top het af met wat mozzarella, rucola en verse basilicum.

Eet smakelijk!

Voor meerdere wrap vraianties zijn te vinden tussen onze mexicaanse recepten.
 

Bekijk per categorie
Meest gelezen