Ingrediënten voor 2 personen

Ingrediënten voor de saus

Bereiding

  1. Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
  2. Doe de tomatenblokjes in een kleine pan met de kruiden voor de saus. Laat dit zachtjes koken en pruttelen.
  3. Snijdt de knoflook fijn en pers of snijdt de knoflook. Snij ook de paprika en prei.
  4. Fruit de ui en knoflook in een pan met een schuitje olijfolie.
  5. Kruidt het kipgehakt met de kruiden naar keus en bak het in de pan gaar. V
  6. Voeg de paprika en prei toe en mix het goed. Laat de mix nog 5 tot 10 minuten op het vuur staan.
  7. Doe de helft van de tomatensaus in een ovenschaal en verdeel het over de bodem.
  8. Vul een wrap met de gehaktmix, bestrooi met kaas, rol de wrap dicht en leg de wrap in de ovenschaal. Doe dit zo met alle wraps.
  9. Verdeel de laatste helft saus over de opgerolde wraps. Bestrooi de bovenkant met kaas en bak de enchilada’s nog 15 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Voor een twist op de deze Mexicaanse klassieker is ons recept voor Italiaanse wraps zeker een kijkje waard!
 


 

Bekijk per categorie
Meest gelezen