Ingrediënten voor 2 personen

Bereiding

  1. Snij de kip in stukjes. Snipper de ui en pers of snij de knoflook fijn.
  2. Kook de pasta gaar. Bak eerst de ui en knoflook 2-3 minuten in de pan met wat olijfolie en voeg daarna de kip erbij. Laat de kip zo’n 5 minuutjes gaar bakken.
  3. Voeg de pesto en de Philadelphia of room bij de kip. Kruidt het mengel met wat peper, zout en oregano. Mocht het nog wat te dik zijn kun je altijd melk of kookvocht toevoegen.
  4. Laat de saus en de kip even een paar minuutjes pruttelen.
  5. Is de pasta gaar? Giet de pan dan af en voeg de pasta bij de saus.
  6. Halveer de cherrytomaten en doe ze in de pan erbij. Laat ze een minuutje mee verwarmen.
  7. Verdeel de pasta over de borden. Top de pasta af met wat pijnboompitjes en rucola.

Eet smakelijk!

Bekijk per categorie
Meest gelezen