Ingrediënten voor 2 personen

Instructies

  1. Kook de pasta volgens de wijze, aangegeven op de verpakking. Zelf vind ik tagliatelle altijd het lekkerst bij deze pasta.
  2. Snipper de ui en pers of snijdt de knoflook fijn.
  3. Kruidt het kipgehakt met peter, zout, oregano en paprikapoeder.
  4. Doe een schuitje olie in de pan en bak de knoflook en ui gedurende 3-4 minuten.
  5. Bak het kipgehakr rul in de pan bij de knoflook en ui.
  6. Voeg de tomatenpuree toe samen met nog wat kruiden zoals paprikapoeder, oregano, peper en zout. Doe er 2 dikke lepels crème fraîche bij voor de romigheid en ¾ fijn gesneden blaadjes basilicum. Laat de suas lekker pruttelen. Mocht je het nog wat te dik vinden? Voeg dan een schuetje melk of een lepel kookvocht van de pasta erbij.
  7. Voeg de bol burrata toe en roer het goed door de saus.
  8. Giet de pasta af en voeg het bij de saus.
  9. Verdeel de pasta over de borden. Top het af met paar blaadjes basilicum.

Eet smakelijk!

Bekijk ook ons pasta pesto recept!

Bekijk per categorie
Meest gelezen