Witte chocolade

Voor deze Peach Walnut Meringue Cheesecake heb ik witte chocolade gebruikt, want ik hou niet van het idee van pure chocolade met perzik, maar als je dat wel doet, gebruik dan gerust pure chocolade. Of welke chocolade je ook lekker vindt. Met deze cheesecake is het heerlijk genieten in combinatie met een lekker kopje koffie.

Plan vooruit en maak dit recept in twee dagen. Bereid de cheesecake en de meringue op dag één. Klop op dag twee de room, smelt de chocolade en hak de walnoten fijn. Bepaal wanneer je de topping gaat bereiden, beide dagen zijn prima. Maar aangezien zowel de topping als de cheesecake perzikpuree nodig hebben, is het misschien makkelijker om beide tegelijkertijd te maken.

Ingrediënten

Instructies:

Je kunt deze cake het beste binnen twee dagen opeten, want de meringue is niet eeuwig houdbaar. Laat het niet langer dan een uur buiten de koelkast staan. Bedek het met alles (plasticfolie of een grote kom ondersteboven) om te voorkomen dat het wordt blootgesteld aan iets dat stinkt in je koelkast.

Bekijk per categorie
Meest gelezen