1. Meng de tarwebloem, bakpoeder, suiker en gist in een kom. Voeg het warm water toe en kneed het deeg goed, totdat je een soepel deeg krijgt. Zet het deeg apart om te rijzen terwijl je bezig gaat met het maken van de vulling.
2. Verwarm een pan met wat olie en bak er de kip, varkensvlees of rundvlees in totdat het gaar is. Voeg ook de sojasaus, sesamolie en taugé (indien gebruikt) toe en bak alles goed door. Voeg als laatste de gefermenteerde bonenpasta toe en meng het geheel goed.
3. Verdeel het deeg in stukken van ongeveer 90 gram en rol elk stuk uit tot een platte cirkel. Leg op elke cirkel wat van de vulling en vouw het stevig dicht in een driehoekje.
4. Verwarm nu een koekenpan met wat olie en bak de Bapao's aan beide kanten lichtbruin.
5. Serveer de Bapao's met een saus naar keuze, zoals pindasaus of ketjapsaus. Geniet van het resultaat!