1. Doe de bloem, gist, bakpoeder, suiker en zout in een kom en meng alles goed. Voeg vervolgens de losgeklopte eieren toe en meng opnieuw.
2. Voeg de melk, water en gesmolten boter toe aan het beslag en mix goed met een mixer of garde totdat het glad is. Laat het beslag vervolgens 30 - 45 minuten rusten.
3. Verwarm een pan met veel olie op middelhoog vuur.
4. Gebruik een lepel om porties van het beslag in de pan te gieten en bak totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn.
5. Haal de poffertjes uit de pan en laat ze even afkoelen op een bord met keukenpapier.
6. Serveer de poffertjes warm, bestrooid met poedersuiker of andere lekkere toppings. Eet smakelijk!
Als je poffertjes te droog zijn, voeg dan wat meer melk toe aan het beslag en als ze te nat zijn, voeg dan wat extra bloem toe. Probeer ook eens andere smaakmakers toe te voegen aan het beslag, zoals kaneel, vanille of noten.