Recept

Ingrediënten:

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 375 graden.

2. Verhit de olijfolie in een grote paella-pan of braadpan. Voeg de ui en knoflook toe en bak ongeveer 3 minuten, of tot ze zacht zijn.

3. Voeg tomaten, saffraan en paprikapoeder toe en laat nog eens 2 minuten bakken.

4. Voeg de paellarijst toe en roer tot alle granen bedekt zijn met olie.

5. Voeg de kippenbouillon, de romatomaten en peterselie toe en breng aan de kook.

6. Leg het zeevruchtenmengsel of visfilets in de pan en druk ze lichtjes in de rijst.

7. Breng op smaak met peper en zout.

8. Zet de pan in de oven en bak gedurenden 20-30 minuten, of tot de rijst gaar is.

9. Verwijder de paella uit de oven en laat een paar minuten afkoelen voordat je het serveert.

Bekijk per categorie
Meest gelezen