Recept naanbrood met hummus en groenteballetjes

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 180°C en beleg een bakplaat met bakpapier.

2. Snijd de aubergine in plakjes en leg ze op het bakpapier. Bestrijk de plakjes ruim met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

3. Bak de aubergine in 20 minuten gaar.

4. Kook ondertussen de groenteballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5. Meng de yoghurt met het citroensap en voeg peper en zout toe naar smaak.

6. Beleg de naanbroodjes met hummus, verdeel hierover de aubergine plakjes, groenteballetjes, walnoten en koriander.

7. Sprenkel de yoghurt-citroen saus over het naanbrood en bestrooi met peper en zout.

8. Bak de naanbroodjes in 10 minuten goudbruin in de oven.

9. Serveer het gerecht meteen.

Bekijk per categorie
Meest gelezen